foto

Alain Attal

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rock’n Roll
2011 Polisse
1983 Faucon, Le

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Jour après jour
1983 Faucon, Le

Režijní filmografie

Filmy

1989 Jour après jour

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace