foto

František Plevka

  • nar. Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Král sokolů
1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
1984 Hra o Maruške (TV film)
Majka (TV film)
1978 Portrét chlapca (TV film)
1977 Dom na predmestí (TV film)
Leto na Rovniach (TV film)
Louis Pasteur (TV film)
Poslední parlamentári (TV film)
Skrat (TV film)
1976 Serenáda pre Martinu (TV film)
1975 Simultánka s Aľjochinom (TV film)
Zlaté jabĺčko (TV film)

TV seriály

1989 Škola detektívky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace