foto

Naho Toda

  • nar. 13.3.1974 (45 let)
    Hirošima, prefektura Hirošima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Henkan kóšónin icuka, Okinawa o torimodosu
Tabineko report
2017 Honó no keieiša (TV film)
Uso nante hitocu mo nai no (TV film)
2014 HAMU: kóan keisacu no otoko (TV film)
2013 Hajimari no Uta (TV film)
Rusutaku no Jiken (TV film)
Rusutaku no jiken: Naze tsuma wa korosaretaka (TV film)
2011 Ikon ari (TV film)
Inu to anata no monogatari: Inu no eiga
Šikei kidžun (TV film)
Šódžotači no rašinban
2010 Darling wa Gaikokujin
GANTZ
Haru to no tabi
Hicudan hosutesu (TV film)
Hisshiken torisashi
Kinako: Minarai keisacuken no monogatari
Kiri no Hata (TV film)
Tanin no ie (TV film)
2009 Hataraku Gon! (TV film)
Nakitai Toki no Kusuri
2008 24 Jikan Atatamemasu ka? Shippu Doto Konbini-den (TV film)
Aihjóka: Nu-Meri
Aihjóka: Či-Manako
Ano Hi Bokura no Inochi wa Toiretto Pepa yori mo Karukatta (TV film)
Buta ga ita kjóšicu
Honto to Uso to Tequila (TV film)
Sunadokei
2007 Hanaikusa (TV film)
Kimi ni Todoku
My Sweet Home (TV film)
Zemřít pro Japonsko
2006 Mamija kjódai
2005 Hačigacu no Christmas
2004 I'm Home (TV film)
Shinibana
[Is A.]
2003 Cosmic Rescue
Shomuni Forever (TV film)
Sky High
2000 Shomuni Special 2 (TV film)
1999 Asaki yumemi shi (TV film)
Renai Sagishi
1998 F
Puraido: Unmei no toki
Shomuni Special 1 (TV film)
1997 Hoshi no Kinka (TV film)
Hotaru no jado (TV film)
Konna koi no hanaši (TV film)
Sora no hicudži (TV film)
1996 (Haru)
1995 Kimi wo wasurenai
Mizu no naka no hachigatsu
1994 Natsu no niwa

TV seriály

2019 W Kenkei no Higeki (TV seriál)
2018 Sego-don (TV seriál)
Takane no Hana (TV seriál)
2016 Furenaba očin (TV seriál)
2015 Lunch no Akko-chan (TV seriál)
2014 Gunši Kanbei (TV seriál)
2013 Machigawarechatta Otoko (TV seriál)
Nanatsu no Kaigi (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
科捜研の女 (TV seriál)
2012 Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Piece (TV seriál)
Ten no Hakobune (TV seriál)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
Zettai reido: tokušu hanzai sennjú sósa (TV seriál)
2010 Marks no jama (TV seriál)
Saikyō Bushō-den Sangoku Engi (TV seriál)
Tôbô bengoshi (TV seriál)
2009 Cubakijama-kačó no nanokakan (TV seriál)
Jin (TV seriál)
Kami no šizuku (TV seriál)
Sora tobu Taija (TV seriál)
2008 Hachi wan daibâ (TV seriál)
Hokaben (TV seriál)
Judge II (TV seriál)
Scandal (TV seriál)
2007 Judge: Shima no Saibankan Funto Ki (TV seriál)
2006 14 Sai no Haha (TV seriál)
Yakusha Damashii! (TV seriál)
2005 Anego (TV seriál)
Jošicune (TV seriál)
Walkers (TV seriál)
2004 Rikon bengoši (TV seriál)
Tóbóša (TV seriál)
2003 Anata no tonari ni dare ka iru (TV seriál)
2002 Ginza no Koi (TV seriál)
Peurenjeu (TV seriál)
2001 Love Story (TV seriál)
Onmjódži (TV seriál)
2000 Hanamura Daisuke (TV seriál)
1999 TEAM (TV seriál)
1998 Kira kira hikaru (TV seriál)
Kiseki no Hito (TV seriál)
1996 Hoshi no kinka 2 (TV seriál)
1995 Džinsei wa džodžo da (TV seriál)
1994 Stewardess no Koibito (TV seriál)
1993 Eenyobo (TV seriál)
1992 Sayonara wo Mouichido (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace