foto

Mira Luoti

  • nar. 28.2.1978 (42 let)
    Pori, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Haapasalon Suomi (TV seriál)
Varsinais-Suomi (E01)
2015 PMMP – Tässä elämä on
2011 Ruisrock - 40 vuotta rockia ja rakkautta (TV film)
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)

Koncert

2019 Anna laulu lahjaksi -joulukonsertti (koncert)
2012 Yle Live: Michael Monroe 50 vuotta (koncert)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2015 PMMP – Tässä elämä on

Host

TV pořady

2020 All Together Now Suomi (TV pořad)
Yle Olohuone (TV pořad)
2019 Mullan alta (TV pořad)
Neljän tähden illallinen (TV pořad)
Tuttu juttu Show (TV pořad)
2018 Gaala (TV pořad)
Nenäshow (TV pořad)
Nenäsirkus (TV pořad)
2017 Hulahula Suomi (TV pořad) - mod.
Jenny+ (TV pořad)
Julkkisselviytyjät (TV pořad)
Kaikki vastaan 1 (TV pořad)
Älä jäädy (TV pořad)
2016 Emma-gaala (TV pořad)
Kaikkien aikojen Euroviisut (TV pořad)
Saturday Night Live Suomi (TV pořad)
Sinulle on postia (TV pořad)
2015 Pop 'n' Roll (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
Tähdet, tähdet (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
The Voice Kids (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
The Voice of Finland (TV pořad)
Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
Vain elämää (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
Rock-Suomi Grande Finale (TV pořad)
2009 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Biisikärpänen (TV pořad)
Maria! (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
2007 Kosketuksessa (TV pořad)
2006 Ruben (TV pořad)
2005 Huuma (TV pořad)
2004 Ruben & Joonas (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Popstars (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky