foto

Julien Frison

  • nar. 18.7.1993 (26 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milenec na jeden den
2016 Le Fantôme de Canterville
2011 Rondo
2009 Anděl u moře
Sommeil blanc
2008 J'ai pensé à vous tous les jours (TV film)
Monde à nous, Un
2007 Big City
2006 Odette Toulemondeová

TV seriály

2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
2011 Sparrowhawk (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2009 Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)

Divadelní záznam

2019 La Nuit des rois (divadelní záznam)
2018 Lucrèce Borgia (divadelní záznam)
2017 Cyrano de Bergerac (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky