foto

Cyron Bjørn Melville

  • nar. 1.7.1984 (34 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Askeladden - I Soria Moria slott
De forbandede år
2018 The Guardian Angel - Suojelusenkeli
2016 Ježíškova rodina - v zemi elfů
2015 Léto '92
2014 Na hraně
2012 Královská aféra
Navždy ty a já
2011 Hanna
2009 Kletba vikingské čarodějky
Láska a zběsilost
2007 Bojovnice
2006 Drsný holky
Supervoksen
2003 Šup sem, šup tam
2000 No Man's Land
1995 Menneskedyret

TV seriály

2018 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Badehotellet (TV seriál)
Fodspor fra havet (S03E07)
2013 Borgiové (TV seriál)
Relikvie (S03E06)
2008 Summerovi (TV seriál)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2005 Jul i Valhal (TV seriál)
1995 Hallo, det er Jul (TV seriál)

Dokumentární

2003 Det store lærred: 2 ryk og 1 aflevering (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace