foto

Salvatore Esposito

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Puoi baciare lo sposo
Taxi 5
2017 Addio Fottuti Musi Verdi
Veleno
2016 Zeta
2015 Říkali mi Džigu

TV seriály

2020 Fargo (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2019 Gomora (TV seriál)
Träume sind nichts für uns (S04E12)
Epizoda 11 (S04E11)
Sand und Zement (S04E10)
další epizody (12)
2017 Gomora (TV seriál)
Der beste Buchhalter der Welt (S03E02)
Das Gift in unseren Adern (S03E01)
2016 Gomora (TV seriál)
Nella gioia e nel dolore (S02E11)
Sette anni (S02E09)
'O Track (S02E06)
další epizody (7)
2014 Gomora (TV seriál)
Nesmrtelní (S01E12)
Sto způsobů, jak zabít (S01E11)
Je čas si vyřídit účty (S01E10)
další epizody (12)
2013 Il clan dei camorristi (TV seriál)