foto

Jacob Hauberg Lohmann

  • nar. 4.2.1974 (46 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Shorta
2019 Domino
Falešně
Valhalla: Říše bohů
2018 Svátky klidu a míru
Tísňové volání
2017 Darkland
De voksnes rækker
2016 Vzkaz v láhvi
2015 Léto '92
2014 Kartellet
Měsíčník
Rychlochůze
2013 Belinda Beautiful
V hodině rysa
2012 Královská aféra
2011 Čtyři děti a jeden otec V
2009 Útěk
2008 Uchazeč
2007 Bílá noc
2006 Fidibus
Telenovela
2005 Zabití
2003 Starý, nový, půjčený a modrý
Šup sem, šup tam

TV seriály

2020 Når støvet har lagt sig (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Déšť (TV seriál)
Zachraň se (S02E04)
Špinavý byznys (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (9)
2018 Déšť (TV seriál)
Věřit instinktům (S01E08)
Nemluvit s cizími (S01E07)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
2015 Norskov (TV seriál)
2013 Dicte (TV seriál)
Liv og legeme - del 1 (S01E07)
Skjulte fejl og mangler - del 2 (S01E06)
Skjulte fejl og mangler - del 1 (S01E05)
další epizody (4)
2012 Rita (TV seriál)
Anarkisten (S01E03)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (7)
2010 Muži z Blekingegade (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2009 Livvagterne (TV seriál)
Lulu & Leon (TV seriál)
Lærkevej (TV seriál)
Fred her til lands (S01E06)
Muži z Blekingegade (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
2008 Album (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky