foto

Jacob Ulrik Lohmann

  • nar. 4.2.1974 (44 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Den tid på året
Domino
Tísňové volání
2017 Darkland
2016 Vzkaz v láhvi
2015 Sommeren '92
2014 Kartellet
Měsíčník
Rychlochůze
2013 Belinda Beautiful
V hodině rysa
2012 Královská aféra
2011 Čtyři děti a jeden otec V
2009 Útěk
2008 Uchazeč
2007 Hvid nat
2006 Fidibus
Telenovela
2005 Zabití
2003 Starý, nový, půjčený a modrý
Šup sem, šup tam

TV seriály

2018 The Rain (TV seriál)
Trust Your Instincts (E08)
Don't Talk to Strangers (E07)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2015 Norskov (TV seriál)
2013 Dicte (TV seriál)
Liv og legeme - del 1 (S01E07)
Skjulte fejl og mangler - del 2 (S01E06)
Skjulte fejl og mangler - del 1 (S01E05)
další epizody (4)
2012 Rita (TV seriál)
Anarkisten (S01E03)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (7)
2010 Muži z Blekingegade (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
Lærkevej (TV seriál)
Muži z Blekingegade (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
2008 Album (TV seriál)
Livvagterne (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace