foto

Mads Knarreborg

  • nar. 10.5.1978 (42 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Tento život
2011 Dirch
2007 Cecilie
2006 Fidibus
Supervoksen
2005 Mouchy na zdi
2001 Leïla

TV seriály

2019 Perfekte Steder (TV seriál)
Jeg er lige her (S03E05)
2011 Lykke (TV seriál)
2009 Kristian (TV seriál)
Muži z Blekingegade (TV seriál)
Store drømme (TV seriál)
2006 Nynne (TV seriál)
1999 Toast (TV seriál)
1998 Hvide løgne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky