foto

Júsuke Santamaria

  • nar. 12.3.1971 (48 let)
    prefektura Aomori, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Burûawâ ni buttobasu
2018 Taberu onna
2017 Dorobó jakuša
Á, Kója: Kóhen
Á, Kója: Zenpen
2016 Birthday Card
Kin Medaru Otoko
2015 Eipuriru Furuzu
Shin Naniwa Kinyudo (TV film)
Tankentai no Eiko
2014 Bankúbá no Asahi
Barairo no Bûko
Bokutachi no kazoku
Giovanniho ostrov
2013 Galileo XX - Utsumi Kaoru Saigo no Jiken (TV film)
Hadžimari no miči
2012 Karasu no Oyayubi
Odoru Daisosasen THE TV SPECIAL (TV film)
Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
Oyaji ga Kureta Himitsu~Shimoarai 5Kyodai no Kikyo (TV film)
2011 Ničirin no isan
2010 Odoru daisósasen: The movie 3
Onnatachi wa nido asobu (TV film)
2009 Dondžú
Kurobe no taijó (TV film)
Magare! Spoon
Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
Tengoku de Kimi ni Aetara (TV film)
2008 R246 Story
Sensei wa Erai!
Šónen Merikensack
2007 Ikiru (TV film)
Kisaragi
2006 Sakai-ke no shiawase
Udon
2005 Hotel Sunrise HND - Saigo no Stay (TV film)
Tôbôsha: Kijima Jôichirô (TV film)
Vyjednavač Masajoši Mašita
2003 Dopperugengā
Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!
2001 Number One (TV film)
Reisei to džónecu no aida
1998 Don't Worry (TV film)
Odoru daisosasen
Odoru daisosasen bangaihen - Wangansho fukei monogatari shoka no kôtsûanzen special (TV film)
Odoru daisósasen: aki no hanzai bokumecu supešaru (TV film)
Shinano no Columbo (TV film)
1997 Odoru daisosasen - Nenmatsu tokubetsu keikai Special (TV film)

TV seriály

2019 I Leave Work On Time (TV seriál)
Wataši, teidži de kaerimasu (TV seriál)
2018 Anata niwa Kaeru Ie ga Aru (TV seriál)
Kansajaku Nozaki Šúhei (TV seriál)
2017 Eččan (TV seriál)
Eččan: šówa dame papa koi monogatari (TV seriál)
2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Hi no Ko (TV seriál)
Kinpika (TV seriál)
2015 Tantei no Tantei (TV seriál)
2014 Mijamoto Musaši (TV seriál)
2013 dinner (TV seriál)
2012 Dragon Seinendan (TV seriál)
Kazoku no uta (TV seriál)
2011 CO Ishoku Coordinator (TV seriál)
Kare, otto, otoko tomodachi (TV seriál)
Lady: Saigo no hanzai purofairu (TV seriál)
2009 Kjúmei bjótó 24dži daijonki (TV seriál)
Mr. Brain (TV seriál)
2008 Binbó danši (TV seriál)
2007 Konshû, tsuma ga uwaki shimasu (TV seriál)
2005 Heisei kjóiku jobiko 2005 (TV seriál)
2004 Home Drama (TV seriál)
Tokyo Wonder Hotel (TV seriál)
2003 Anata no tonari ni dare ka iru (TV seriál)
Kawa, itsuka umi e: muttsu no ai no monogatari (TV seriál)
2002 Aruganon ni Hanataba wo (TV seriál)
Ginza no Koi (TV seriál)
Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
Wedding Planner (TV seriál)
2001 Dekičatta kekkon (TV seriál)
Sayônara, Ozu-sensei (TV seriál)
2000 Hanamura Daisuke (TV seriál)
Omiai Kekkon (TV seriál)
1999 Kizu Darake no Onna (TV seriál)
Perfect Love (TV seriál)
1998 Kekkon zenya (TV seriál)
Nemureru mori (TV seriál)
1997 Odoru daisósasen (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 R246 Story

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace