foto

Julie Ordon

  • nar. 27.6.1984 (34 let)
    Ženeva, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Befikre
2013 Manželská rána
2012 Armani
2010 Příležitost dělá zloděje
2008 Temné vzpomínky
2004 Point&Shoot
2003 Inquiétudes

TV seriály

2015 Paris (TV seriál)
No Limit (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 5 (S03E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace