foto

Jiří Roskot

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zlatý podraz
2015 Die Himmelsleiter (TV film)
2012 Můj vysvlečenej deník
2010 Bludičky (TV film)

TV seriály

2018 Haunted (TV seriál)
Demon in the Dark (E03)
Inspektor Max (TV seriál)
Závody se smrtí (E10)
Lynč (TV seriál)
Pravda (E08)
Likvidace zásob (E07)
Špína (E06)
další epizody (8)
Profesor T. (TV seriál)
Smrt v maskách (E07)
Dáma a Král (TV seriál)
Tóny smrti (S02E02)
2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (E06)
Götterdämmerung (E05)
Wundermittel (E04)
další epizody (6)
Génius (TV seriál)
Kapitola sedmá (S01E07)
Specialisté (TV seriál)
Krevní pouto (S02E01)
2016 Polda (TV seriál)
Alibi na míru (S01E07)
Semestr (TV seriál)
Leden (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace