foto

Jiří Roskot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Zátopek
2018 Zlatý podraz
2015 Die Himmelsleiter (TV film)
2012 Můj vysvlečenej deník
2010 Bludičky (TV film)

TV seriály

2019 Rapl (TV seriál)
Cvokhaus (S02E11)
2018 Haunted (TV seriál)
Demon in the Dark (S01E03)
Inspektor Max (TV seriál)
Závody se smrtí (E10)
Lynč (TV seriál)
Pravda (E08)
Likvidace zásob (E07)
Špína (E06)
další epizody (8)
Profesor T. (TV seriál)
Smrt v maskách (E07)
Dáma a Král (TV seriál)
Tóny smrti (S02E02)
2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
Génius (TV seriál)
Kapitola sedmá (S01E07)
Specialisté (TV seriál)
Krevní pouto (S02E01)
2016 Polda (TV seriál)
Alibi na míru (S01E07)
Semestr (TV seriál)
Leden (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky