foto

Hermann Joha

  • nar. 17.2.1960 (60 let)
    Lohr am Main, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 You Ling Fei Che
2016 Die Truckerin - Eine Frau geht durchs Feuer (TV film)
2013 Turbo a Tacho (TV film)
2012 Případ Malorka (TV film)
2011 Barbara Wood: Srdce pro Indii (TV film)
Geister: All Inclusive
2010 Ztracena v Africe (TV film)
2008 Fast track: no limits
Ztraceni v hlubinách (TV film)
2006 Hodná, drsná holka (TV film)
Poslední mise
Vlak smrti (TV film)
2005 Kimme und Dresche - Die Actionkomödie (TV film)
Klaun
Výzva
2004 Žralok útočí (TV film)
2002 Odvážní andělé (TV film)
2000 Superpolda v Portugalsku (TV film)
1996 Klaun (TV film)

TV seriály

2020 Kobra 11 (TV seriál)
Der Neue (S26E01)
2018 Kobra 11 (TV seriál)
Amnézie (S24E09)
Showtime pro Paula (S24E07)
2017 Kobra 11 (TV seriál)
Přežít (S23E07)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Riziko (S21E12)
Operace Midas (S21E11)
Otcovské radosti (S21E10)
další epizody (13)
2015 Kobra 11 (TV seriál)
Krvavé peníze (S20E02)
Krevní msta (S20E01)
2012 MEK 8 (TV seriál)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 112 - Sie retten dein Leben (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Krtek (S04E16)
Schumannova velká šance (S04E15)
Černá růže (S04E13)
další epizody (7)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Kobra 11 (TV seriál)
Atentát (S02E05)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Hammer & Hart (TV film)
1999 Snílek a divoška (TV film)
1996 Klaun (TV film)

TV seriály

1996 Kobra 11 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Kimme und Dresche - Die Actionkomödie (TV film)

TV seriály

2005 Kobra 11 (TV seriál)
Návrat (S09E01)
2003 Kobra 11 (TV seriál)
Soukromé očko (S07E13)
1994 Die Wache (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky