foto

Milan Antol

  • nar. 1959
    Bardejov, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Prekliaty básnik (divadelní záznam)
2009 Smrť ministra (TV film)
1995 Albert, Albert (TV film)
1990 Augiášov chliev (TV film)
Dvor bez slnka (TV film)
1989 Domček so záhradkou (TV film)
O Dobrote (TV film)
Prameň živej vody (TV film)
1988 Chvastúň (TV film)
Patent na život (TV film)
1987 Dobrý deň, Afinogén (TV film)
1986 Svetlá nad prístavom (TV film)
1985 Akcia Skippy (TV film)
1984 Kde vtáci nespievajú (TV film)
Črepy prinášajú šťastie (TV film)
1981 Katera (TV film)

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Výlet (E02)
2011 Druhý život (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky