foto

Sam Lerner

  • nar. 27.9.1992 (26 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Liked
Vadí nevadí
2017 Walk of Fame
2016 Mono
2015 Posedlá láskou
Projekt minulost
2012 Nobody Walks
2006 V tom domě straší!
2004 Závist
2003 My Life with Men (TV film)

TV seriály

2018 Trollové - Zpíváme dál (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
Bohemian Rap City (S06E07)
Fiddler (S06E06)
Mister Knifey-Hands (S06E05)
další epizody (13)
2017 Goldbergovi (TV seriál)
We Didn't Start the Fire (S05E10)
Parents Just Don't Understand (S05E09)
A Wall Street Thanksgiving (S05E07)
další epizody (20)
2016 Goldbergovi (TV seriál)
Han Ukkah Solo (S04E10)
Globetrotters (S04E09)
The Greatest Musical Ever Written (S04E08)
další epizody (18)
2015 Goldbergovi (TV seriál)
Wingmom (S03E09)
Boy Barry (S03E05)
I Caddyshacked the Pool (S03E04)
další epizody (9)
2014 Goldbergovi (TV seriál)
The Most Handsome Boy on the Planet (S02E09)
Family Takes Care of Beverly (S02E05)
Shall We Play a Game? (S02E04)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Catch and Release (S03E08)
About a Boy-Yoi-Yoing (S03E06)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Eat, Pray, Eat (S02E17)
Leaving Chatswin (S02E15)
Blowtox and Burlap (S02E13)
další epizody (7)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
Down Time (S01E18)
Fire with Fire (S01E15)
The Body (S01E14)
další epizody (4)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Manžel k pohledání (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Neklid (S09E02)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Závod o smrt (S01E07)
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2004 Dva z Queensu (TV seriál)
Multiple Plots (S06E17)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace