foto

Sam Lerner

  • nar. 27.9.1992 (28 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Liked
Susie Searches
2018 Vadí nevadí
2017 Walk of Fame
2016 Mono
2015 Posedlá láskou
Projekt minulost
2012 Nobody Walks
2006 V tom domě straší!
2004 Závist
2003 My Life with Men (TV film)

TV seriály

2020 Goldbergovi (TV seriál)
Airplane! (S08E01)
Kráska v růžovém (S07E23)
Falešný rozchod (S07E22)
další epizody (14)
2019 Hráči (TV seriál)
Must Be the Shoes (S05E02)
Protocol Is for Losers (S05E01)
Goldbergovi (TV seriál)
Život je krásný (S07E10)
Kuchařská kniha Beverly Goldbergové: Část 2. (S07E09)
Děsuvzdání (S07E08)
další epizody (19)
2018 Trollové - Zpíváme dál (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
Yippee Ki Yay Melon Farmer (S06E10)
Bachelor Party (S06E09)
The Living Room: A 100 Percent True Story (S06E08)
další epizody (16)
2017 Goldbergovi (TV seriál)
We Didn't Start the Fire (S05E10)
Parents Just Don't Understand (S05E09)
A Wall Street Thanksgiving (S05E07)
další epizody (20)
Workaholics (TV seriál)
Party Gawds (S07E10)
2016 Goldbergovi (TV seriál)
Han Ukkah Solo (S04E10)
Globetrotters (S04E09)
The Greatest Musical Ever Written (S04E08)
další epizody (18)
2015 Goldbergovi (TV seriál)
Wingmom (S03E09)
Boy Barry (S03E05)
I Caddyshacked the Pool (S03E04)
další epizody (9)
2014 Goldbergovi (TV seriál)
The Most Handsome Boy on the Planet (S02E09)
Family Takes Care of Beverly (S02E05)
Shall We Play a Game? (S02E04)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Catch and Release (S03E08)
About a Boy-Yoi-Yoing (S03E06)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Eat, Pray, Eat (S02E17)
Leaving Chatswin (S02E15)
Blowtox and Burlap (S02E13)
další epizody (7)
2012 Manžel k pohledání (TV seriál)
A Star Is Reborn (S02E16)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Down Time (S01E18)
Fire with Fire (S01E15)
The Body (S01E14)
další epizody (4)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Z deště pod okap (S02E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Neklid (S09E02)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Závod o smrt (S01E07)
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2008 The Secret Saturdays (TV seriál)
2004 Oliver Beene (TV seriál)
Přezdívky (S02E02)
Dva z Queensu (TV seriál)
Multiple Plots (S06E17)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Nepůjdu před ty puberťáky střízlivý (S01E08)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)
2008 Celebrity Family Feud (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky