foto

Kevin Hagen

  • nar. 3.4.1928
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 9.7.2005 (77 let)
    Grants Pass, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Ambulance
1988 Bonanza: Nová generace (TV film)
1986 Moc
1984 Little House: Bless All the Dear Children (TV film)
Little House: The Last Farewell (TV film)
1983 Little House: Look Back to Yesterday (TV film)
1980 Lovec
Power (TV film)
1977 San Pedro Bums, The (TV film)
1974 Honky Tonk (TV film)
1973 Gentle Savage
Soul of Nigger Charley, The
1972 The Delphi Bureau (TV film)
1971 Dead Men Tell No Tales (TV film)
Vanished (TV film)
1970 A Storm in Summer (TV film)
Weekend of Terror (TV film)
1969 Strom poznání
1967 The Last Challenge
1965 Shenandoah
1964 Rio Conchos
1963 The Man from Galveston
1962 Rider on a Dead Horse
1959 Pahorek Pork Chop
1958 Gunsmoke in Tucson
The Light in the Forest

TV seriály

1987 Trial by Jury (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Život v cele smrti (S02E07)
1983 Little House on the Prairie (TV seriál)
Hello and Goodbye (S09E21)
May I Have This Dance (S09E20)
The Last Summer (S09E18)
další epizody (6)
1982 Little House on the Prairie (TV seriál)
Alden's Dilemma (S09E11)
Love (S09E10)
The Empire Builders (S09E09)
další epizody (20)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
For the Love of Nancy (S08E09)
The Legend of Black Jake (S08E07)
Dark Sage (S08E04)
další epizody (5)
1980 Beulah Land (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Mír s námi (S07E02)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Sara (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
38 rovnoběžka (S04E20)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
Get Christie Love (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Return to Peyton Place (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
1970 Silent Force, The (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
You Drive (S05E14)
1963 General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
Oh, Those Bells (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Elegy (S01E20)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Sardonic Sergeant (S02E04)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

1978 Salute to American Imagination, A (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky