foto

Willy Reichert

  • nar. 30.8.1896
    Stuttgart, Bádensko-Württembersko, Německá říše
  • zem. 8.12.1973 (77 let)
    Mietenkam, Grassau, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Tatort - Stuttgarter Blüten (TV film)
1972 Auf Ihren Wunsch (TV film) - a.z.
1971 Echt antik... und anderes (TV film)
Überall ist Wunderland - Erinnerungen an Joachim Ringelnatz (TV film)
1970 Das Mädchen seiner Träume (TV film)
Die Feuerzangenbowle
Die Herren mit der weissen Weste
Was ist denn bloß mit Willi los?
1969 Die Kommode (TV film)
Diebelei (TV film)
1967 Die Reise des Herrn Perrichon (TV film)
1966 Der Trauschein (TV film)
Der Vogel läßt das Singen nicht (TV film)
1965 Der wahre Jakob (TV film)
Mein Sohn, der Herr Minister (TV film)
Müde Theodor, Der
1964 Die drei Scheinheiligen
1963 Hasenklein kann nichts dafür (TV film)
1961 Das kleine Wunder (TV film)
Drei Mann in einem Boot
Poslání Lysistraty (TV film)
1960 Der letzte Fussgänger
1958 Mein Mädchen ist ein Postillion
Mein Sohn, der Herr Minister (TV film)
Paul und Julia (TV film)
Schwarzwälder Kirsch
1957 Die Freundin meines Mannes
1956 Die Rosel vom Schwarzwald
1955 Vatertag
1954 Das fliegende Klassenzimmer
Liebe und Trompetenblasen
Ohňostroj
Schützenliesel
Zu Ihrer Orientierung - Willy Reichert erzählt von Land und Leuten (TV film)
1953 Tagebuch einer Verliebten
1952 Der fröhliche Weinberg
1951 Drei Kavaliere
1950 Die fidele Tankstelle
Eine Kleinstadt hilft sich selbst
1949 Die drei Dorfheiligen
Nach Regen scheint Sonne

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Reisen in Deutschland (TV seriál)
1968 Chronik der Familie Nägele (TV seriál)
1966 Guten Abend... (TV seriál)
1964 Die Gäste des Felix Hechinger (TV seriál)
Willy Reichert in... (TV seriál)
1963 Schwäbische Geschichten (TV seriál)

Dokumentární

1972 Deutschland, deine Schwaben (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1967 Der Trauschein (divadelní záznam)
1966 Der Trauschein (TV film)

Host

TV pořady

1965 Schaffe, schaffe, Häusle baue (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
Steht's in den Sternen? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky