foto

James T. Callahan

  • nar. 4.10.1930
    Grand Rapids, Michigan, USA
  • zem. 3.8.2007 (76 let)
    Fallbrook, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Nenarozený
2006 Daniel: The Movie
Divoká srdce (TV film)
The Standard
2005 McBride: Vylaďte si vraždu (TV film)
2001 Extreme Honor
1997 Every Dog Has Its Day
1996 Last Chance Detectives: Escape from Fire Lake, The (TV film)
1995 Last Chance Detectives: Legend of the Desert Bigfoot, The (TV film)
Půlnoční samuraj
Return to Two Moon Junction
1994 A Part of the Family (TV film)
Last Chance Detectives: Mystery Lights of Navajo Mesa, The (TV film)
1993 Návrat živé smrti 3
1992 Hrdina proti své vůli
1991 Plymouth (TV film)
1987 Mei zhen
Prison for Children (TV film)
1986 Vánoční dárek (TV film)
1985 Bunny's Tale, A (TV film)
Copacabana (TV film)
Heart of a Champion: The Ray Mancini Story (TV film)
1984 Hořící postel (TV film)
Juggler of Notre Dame, The (TV film)
1983 Little House: Look Back to Yesterday (TV film)
Rita Hayworth: The Love Goddess (TV film)
1981 Inchon
1980 Cloud Dancer
1979 But Mother! (TV film)
Can You Hear the Laughter? The Story of Freddie Prinze (TV film)
1977 Vězeňské blues
1976 McNaughton's Daughter (TV film)
1974 The Missiles of October (TV film)
1973 Mystery in Dracula's Castle (TV film)
1972 Billie zpívá blues
She Waits (TV film)
1971 Travis Logan, D.A. (TV film)
1970 Obratník Raka
1968 Man Called Gannon, A
1967 Mosby's Marauders
1963 The Plot Thickens (TV film)
1962 Experiment in Terror
Všechno se hroutí
1960 Man on a String
The Walking Target
1959 Battle of the Coral Sea

TV seriály

2005 Médium (TV seriál)
Judge, Jury and Executioner (S02E07)
2002 Body & Soul (TV seriál)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Návrat domů (S07E01)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Něco nového (S04E02)
1996 Promised Land (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
The New Lassie (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Život v cele smrti (S02E07)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
Hollywood Beat (TV seriál)
Lime Street (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Amanda's (TV seriál)
Automan (TV seriál)
Condo (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Studs Lonigan (TV seriál)
The Ropers (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Runaways (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
C.P.O. Sharkey (TV seriál)
Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
Doctors' Hospital (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Někdy kulku uslyšíš (S01E17)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Ninety Years Without Slumbering (S05E12)
1962 Combat! (TV seriál)
Empire (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Hot Off the Wire (TV seriál)
Insight (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Flight (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
1955 The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace