foto

Bobby Moresco

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Castro's Daughter
2018 Bent
2006 Kořeny mafie
2004 Crash
2001 Pekelná kuchyně

TV seriály

2015 The Hundred Code (TV seriál)
Wenn du glaubst du gewinnst (E12)
Nicht deine Schuld (E11)
Geheimnisse (E10)
další epizody (9)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
When the Door Opens (E10)
God Is a Comedian (E03)
Pilot (E01)
2000 Falcone (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
Broken World (S01E20)
Covenant (S01E16)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Bent
2009 The Kings of Appletown
2006 Kořeny mafie
2001 Pekelná kuchyně

TV seriály

2015 The Hundred Code (TV seriál)
Im Kaninchenbau (E03)
Blumen in der Hölle (E02)
Wintermädchen (E01)
2008 Havárie (TV seriál)
Los Muertos (S01E07)
The Doctor Is In (S01E02)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Easy Is the Way (E13)

TV pořady

2019 Colin Quinn: Red State Blue State (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Muži bez respektu
1985 Turk 182!
1979 Zimní zabíjení

TV seriály

1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Manhood (S03E21)
1987 Miami Vice (TV seriál)
Down for the Count: Part 2 (S03E13)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Dokumentární

2010 New York Street Games

Tvůrcovská filmografie

Host

TV pořady

2006 The 78th Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky