foto

Robert Moresco

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Castro's Daughter
2006 Kořeny mafie
2004 Crash
2001 Pekelná kuchyně

TV seriály

2015 The Hundred Code (TV seriál)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
2000 Falcone (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
Broken World (S01E20)
Covenant (S01E16)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Kings of Appletown, The
2006 Kořeny mafie
2001 Pekelná kuchyně

TV seriály

2015 The Hundred Code (TV seriál)
2008 Havárie (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Muži bez respektu
1985 Turk 182!
1979 Zimní zabíjení

TV seriály

1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

TV pořady

2006 78. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace