foto

Austin Basis

  • nar. 14.9.1976 (42 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zoufalý únos (TV film)
2011 J. Edgar
2010 Další šance (TV film)
Re-Cut
2009 Things We Carry, The
2008 Bláznivá holka
Láska na druhém konci
2007 7eventy 5ive
American Zombie
Frajeři v krabici
2006 Hazard
2005 Building Girl
2004 Dorian Blues
2002 Porn 'n Chicken (TV film)

TV seriály

2018 Magnum P.I. (TV seriál)
The Cat Who Cried Wolf (E07)
Lucifer (TV seriál)
High School Poppycock (S03E15)
2017 Casual (TV seriál)
99 (S03E12)
Firesale (S03E11)
Cake Walk (S03E10)
další epizody (5)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
Always Bet Black (S03E03)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Au Revoir (S04E13)
No Way Out (S04E12)
Meet the New Beast (S04E11)
další epizody (13)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Protichůdné názory (S08E16)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Affair Remembered (S02E13)
Teacher Schooled (S02E12)
2010 Ghostfacers (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Thanks Ungiven (S02E10)
Plumber Cracked (S02E08)
Camp Grounded (S02E07)
další epizody (18)
Lovci duchů (TV seriál)
Hammer of the Gods (S05E19)
2009 Larry, kroť se (TV seriál)
The Reunion (S07E03)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Tady venku v polích (E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Ghostfacers (S03E13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Poslední muž (S06E01)
2007 Studio 60 (TV seriál)
The Disaster Show (E17)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Fíky pro starého pána (S03E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace