foto

Johnny Damon

  • nar. 5.11.1973 (45 let)
    Fort Riley, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Bros., The
2005 Fanaticky zamilován

TV seriály

2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
1996 Arthur (TV seriál)

Dokumentární

2006 Božské dorty (TV seriál)
2004 Still We Believe: The Boston Red Sox Movie

Host

TV pořady

2005 Martha (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)
2003 Queer Eye for the Straight Guy (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
WWF Raw Is War (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky