foto

Zoltán Mucsi

  • nar. 8.9.1957 (62 let)
    Abony, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Egy másik életben (TV film)
2018 Csótány
Nyitva
2017 Budapest Noir
Měsíc Jupitera
2016 Halj már meg!
Takoví normální vozíčkáři
The Mansion
2013 Coming Out
2011 Jeden musí z kola ven
2010 A sírásó
Oda az igazság
2009 1
Papírkutyák
Szuperbojz
2008 Márió, a varázsló
Tablo
2007 A Nap utcai fiúk
Buhera mátrix
Noé bárkája
Overnight
2006 De kik azok a Lumnitzer nővérek?!
Ede megevé ebédem
Egy bolond százat csinál
2005 A Pál utcai fiúk (TV film)
Apu
Egy szoknya, egy nadrág
Romazsaru
2004 Argo
Bitva u Moháče
Határontúl
Jocó
Magyar vándor
Montecarlo!
Világszám!
2003 A pofon
Libiomfi
Revizoři
Rózsovy písně
Vadkörték - A tihanyi kincsvadászat (TV film)
2002 Chacho Rom
Kísértések
Legkisebb film a legnagyobb magyarról, avagy ha nincs kéz nincs csoki
Sobri
Vstávej, kámo, nespi
2001 Citromfej
Hamvadó cigarettavég
Nexxt
Poslední večeře u arabského šedáka
2000 Kurva! Komáři
1999 A Morel fiú
Gengszterfilm
Lucerna Páně v Budapešti
Rozika nem fél
Visszatérés (Kicsi, de nagyon erös 2.)
1998 Biztosítás
Három szerelem (TV film)
1997 Balekok és Banditák
1992 Milá Emo, drahá Bětko
Roncsfilm
1990 Anyegin (TV film)
Kicsi, de nagyon erős
Könnyű vér
Tutajosok
1986 Kaméliás hölgy (TV film)
1983 Hatásvadászok

TV seriály

2019 Tóth János (TV seriál)
Szent János (S02E51)
Jelenések (S02E50)
Elveszett lelkek (S02E49)
další epizody (12)
2018 Tóth János (TV seriál)
Hagymaszag (S02E52)
Szellemjárás (S02E39)
Farsang (S02E38)
další epizody (48)
2017 Tóth János (TV seriál)
Energiák (S01E42)
Csapatépítés (S01E41)
Az új iroda (S01E40)
další epizody (42)
Munkaügyek (TV seriál)
Az esküvő (S06E24)
A munkaügyi köztársaság (S06E23)
Túszdráma (S06E22)
další epizody (10)
2016 Munkaügyek (TV seriál)
A kérdőív (S06E14)
Az eskütétel (S06E13)
Válóper (S06E12)
další epizody (26)
2015 Egynyári kaland (TV seriál)
A nagy meccs (S01E06)
Beköltözés (S01E01)
Munkaügyek (TV seriál)
A kartársfigyelő kamera (S05E12)
A vállalatirányítási rendszer (S05E11)
Hivatalok éjszakája (S05E10)
další epizody (24)
2014 Munkaügyek (TV seriál)
Vacsoraháború (S04E12)
Workplace Consulting (S04E11)
Róbert Mágus (S04E10)
další epizody (24)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Fogyivilág (S03E12)
Elvíra férje (S03E11)
Imre megtér (S03E10)
další epizody (32)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
Elvira veszte (S02E04)
Táppénzcsalás (S02E03)
A vizsga (S02E02)
další epizody (36)
2008 Született lúzer (TV seriál)
Aki vizet prédikál / Önkéntes vérszívó (S02E01)
2000 Valaki kopog (TV seriál)
1999 Családi kör (TV seriál)
1996 Hello Doki (TV seriál)
1995 Éretlenek (TV seriál)
A zálog (S01E01)
Kisváros (TV seriál)
Orvvadászok (E34)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Az örökség (E01)

Dokumentární

2018 Volt egyszer egy téka
2011 Szovjet-magyar koprodukció

Host

TV pořady

2018 Thália Szilveszter (TV pořad)
2003 Magánszám: Üljön le Hajós Andrással! (TV pořad)