foto

Richard Howland

  • nar. Kingston, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Safe Guide to Dying
2009 Midgets Vs. Mascots
2007 Roommate, The (TV film)
2006 Občan Duane
2005 Bláznivé Vánoce (TV film)
2002 Escape from the Newsroom (TV film)
1999 Jesse Ventura Story, The (TV film)
1995 Chyťte Yetiho (TV film)

TV seriály

2015 Dívka odjinud (TV seriál)
Rise (S05E16)
Follow the Yellow Trick Road (S05E14)
Family Portrait (S05E13)
další epizody (11)
2014 Dívka odjinud (TV seriál)
Big in Japan (S05E03)
Like Hell: Part 2 (S05E02)
Like Hell: Part 1 (S05E01)
další epizody (8)
2013 Dívka odjinud (TV seriál)
Groundhog Fae (S04E08)
La Fae Époque (S04E07)
Of All the Gin Joints (S04E06)
další epizody (20)
2012 Dívka odjinud (TV seriál)
Flesh and Blood (S02E22)
Into the Dark (S02E21)
Lachlan's Gambit (S02E20)
další epizody (9)
2011 Dívka odjinud (TV seriál)
Barometz. Trick. Pressure (S02E13)
Masks (S02E12)
Can't See the Fae-Rest (S02E11)
další epizody (13)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Blood Lines (S01E13)
(Dis)Members Only (S01E12)
Faetal Justice (S01E11)
další epizody (13)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2006 Billable Hours (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Traders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky