foto

La Toya Jackson

  • nar. 29.5.1956 (62 let)
    Gary, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Last Sharknado: It's About Time (TV film)
2004 Man in the Mirror: The Michael Jackson Story (TV film)
2001 Ushi Says: Hi!
1995 Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory (video kompilace)
1988 The Flintstone Kids' Just Say No Special (TV film)

TV seriály

2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál) - a.z.
Epizoda 5 (E05) - a.z.
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)

Dokumentární

2016 Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall
2012 Shahs of Sunset (TV seriál)
2010 Michael Jackson: Nedokončená show
2009 Michael Jackson: Pohřeb (koncert)
Moonwalking: The True Story of Michael Jackson - Uncensored
2004 E! 101 Most Starlicious Makeovers (TV film)
The Best of 'So Graham Norton'
1997 Legenden (TV seriál)
1996 Airport (TV seriál)
1994 Playboy Celebrity Centerfold: La Toya Jackson
1985 We Are the World (koncert)

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
HuffPost Live Conversations (TV pořad)
2013 Noches con Platanito (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
Piers Morgan Tonight (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
The Mo'Nique Show (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
The Doctors (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 2004 World Music Awards, The (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
2002 Anna Nicole Show, The (TV pořad)
V Graham Norton (TV pořad)
2001 Celebrity Big Brother (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 So Graham Norton (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
MADtv (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 ¡Hola Raffaella! (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Solid Gold (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
1976 Jacksons, The (TV pořad)

Hudební videoklipy

1986 Stop the Madness (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Dokumentární

2013 Tanec v Jaffě

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace