foto

Alexandr Drobiťko

  • nar. 7.1.2000 (20 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sled tigra (TV film)
2010 Otcy (TV film)
2009 Pochoronitě meňa za plintusom

TV seriály

2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
2017 Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
2016 Šakal (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Čarli dolžen umereť (S02E47)
Galereja razdora (S02E12)
Prazdnik každyj děň (S02E11)
další epizody (4)
2015 Pauk (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Mama Ljuba (TV seriál)
Mama v zakoně (TV seriál)
Palač (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Rasčetnyj čas (S02E14)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Chutorjanin (TV seriál)
Razvědčicy (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Obrjad doma Mejsgrejvov (E05)
2012 Anna German (TV seriál)
Jaščik Pandory (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
2010 Trava pod sněgom (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Svet angela (S01E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky