foto

Ľubomír Burgr

  • nar. 1964
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Colette
Kandidát
2007 Láska (pravdivý príbeh o Zorrovi)

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Malá banková lúpež (E02)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
Ina (E11)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 Onemanshow
2009 Nora sa mi páči (studentský film)

Dokumentární

2012 Nový život

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace