foto

Hiroki Narimija

  • nar. 14.9.1982 (38 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Hiroki Narimiya, původním jménem Hiroshige Narimiya, se narodil a byl vychován v Tokiu. Jeho rodiče se rozvedli, když byl ještě malý a jeho matka zemřela, když byl ve třetím ročníku na střední, tudíž jeho i jeho bratra vychovala babička. Svojí matce slíbil, že se stane hercem, a tak brzo opustil školu, aby tento slib splnil. V roce 2000 debutoval ve hře „Perishing Humankind, What is the Essence of Its Love?" a byl vybrán ze 3000 herců, kteří se o roli ucházeli.

V roce 2001 zažil svůj filmový debut ve snímku „Oboeru Sakana" a o rok později se objevil v seriálu Gokusen. Touto rolí si získal jak uznání, tak popularitu, která u teenagerů vzrostla i po dalším vydařeném seriálu Stand Up! A to byly teprve začátky.

V roce 2004 se vrátil na jeviště v Shakespearovské hře „As You Like It" a také byl dál obsazován do seriálů. V roce 2012 zazářil v adaptaci počítačové hry Ace Attorney. Hiroki Narimiya jako herec dokázal, že se umí položit jak do komediálních, tak vážných rolí, což dokazuje fakt, že se momentálně vrátil na jeviště divadla a působí společně s Ayano Gou ve hře Tayiou 2068.

Narimiya se ovšem neuplatnil pouze jako herec, ale i módní návrhář. Navrhnul několik řad oblečení a k tomu má na kontě pár spoluprací. Samozřejmě také současně působí jako model a objevil se na obálkách nejen módních časopisů. Dostal několik nabídek na práci ze zahraničí.

Ari "Alisha666" Yu

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ansacu kjóšicu: socugjó-hen
Futagašira 2 (TV film)
Jo ni mo kimjó na monogatari 16: Aki no tokubecuhen (TV film)
2015 Tsuma to Tonda Tokkouhei (TV film)
2014 Aibó: Gekidžóban III
Kindaiči šónen džikenbo: Gokumon sacudžin džiken (TV film)
2013 Ikkjú-san 2 (TV film)
Kurojuri danči
2012 Gjakuten saiban
Ikkjú-san (TV film)
Mó júkai nante šinai (TV film)
Plovoucí hrad
2011 Kaze no Shounen
Manzai gyangu
2010 Bakamono
Kokó no mesu
Vyjednávačka
W no higeki (TV film)
2009 Daremo Mamorenai (TV film)
Doroppu
Gokusen: The Movie
Harufuwei
Kofuku no Soup Ikaga? (TV film)
Lalapipo
Senjo no Melody ~ 108-nin no Nihonjin Heishi no Sukutta Kiseki no Uta (TV film)
Toši densecu sepia (TV film)
2008 Nadešiko tai (TV film)
Za kódo: Angó
2007 Akuma ga kitarite fue wo fuku (TV film)
Teresa Teng Monogatari (TV film)
Unfair: The Movie
2006 Akihabara@DEEP
Cukijama-kačó no nanokakan
Ikitetemoii...? (TV film)
Nana 2
Sakuran
2005 Nana
Tantei džimušo 5: 5 number de jobareru tanteitači no monogatari
Za jedné bouřlivé noci
2004 Kagen no cuki
2003 Ai no karada
Azumi
Lovers' Kiss
2000 Oboreru sakana

TV seriály

2016 Fukigen na kadžicu (TV seriál)
IQ246: Karei naru džikenbo (TV seriál)
Kaitó Jamaneko (TV seriál)
Ooku (TV seriál)
2015 37.5°C no Namida (TV seriál)
Futagašira (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
2014 Kindaiči šónen džikenbo N (neo) (TV seriál)
2012 Hidamari no ki (TV seriál)
Umečan sensei (TV seriál)
2011 Party wa Owatta (TV seriál)
Taro no tou (TV seriál)
2010 Buraddi mandei 2 (TV seriál)
Džúi Doritoru (TV seriál)
Yankee-kun to Megane-chan (TV seriál)
2009 News Sokuho wa Nagareta (TV seriál)
Sweet room (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
2008 Bloody Monday (TV seriál)
Inosento rabu (TV seriál)
Med a čtyřlístek (TV seriál)
2007 Hadashi no Gen (TV seriál)
Kareinaru ičizoku (TV seriál)
Suwan no baka: Kozukai sanman en no koi (TV seriál)
Suši ódži! (TV seriál)
2006 Switch wo osu toki (TV seriál)
2005 Ai no Uta (TV seriál)
Ima ai ni jukimasu (TV seriál)
M no Higeki (TV seriál)
Onna no ičidaiki (TV seriál)
2004 Ranpo R (TV seriál)
2003 Kókó kjóši (TV seriál)
Stand Up!! (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Gokusen (TV seriál)
Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)
Salaryman Kintaro 3 (TV seriál)
2001 Kindaichi Shonen no Jikenbo 3 (TV seriál)
1998 Šónen-tači (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce