foto

Květa Kuršová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Poklad na Sovím Hrádku (TV film)
2003 Malvína (TV film)
1999 Dámě kord nesluší? (TV film)
1997 Cyprián a bezhlavý prapradědeček (TV film)
Černokněžník (TV film)
Vojtík a duchové (TV film)
1995 O Šedivákovi (TV film)
1991 Král a zloděj (TV film)
1990 Čarodějky z předměstí
Zlatý ostrov (TV film)
1988 To nám byl čert dlužen (TV film)
1987 Nechte to koňovi (TV film)
1986 O houbovém Kubovi a princi Jakubovi (TV film)
Statečný Azmun (TV film)
1985 Chán Sulejmán a víla Fatmé (TV film)
1984 O nosaté čarodějnici (TV film)
1983 Hodina splněných přání (TV film)
1981 O stříbrném a zlatém vajíčku (TV film)
Předeme, předeme zlatou nitku (TV film)
1980 O Ptáku Ohniváku (TV film)
Pohádka z šafránové louky (TV film)
1976 Panenka z vltavské tůně (TV film)
1971 Jak princezny spaly na hrášku (TV film)
1970 O tlustém pradědečkovi (TV film)
1969 Učedník kouzelníka Čáryfuka (TV film)

TV seriály

1995 Aneta (TV seriál)
1992 Vilík ucho sem, ucho tam (TV seriál)
1990 Obyčejná koňská historie (TV seriál)
1988 Delfín Filík (TV seriál)
1985 Psí povídání (TV seriál)
1979 Dášeňka (TV seriál)
1969 O klukovi z plakátu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace