foto

Tapio Schultz

  • nar. 13.6.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Urpo ja Turpo johtolangan jäljillä
2002 Kunniavelka
2001 Kuilu (studentský film)
2000 Don't Push the River (TV film)
Pakkaus
Perhesauna (studentský film)
Taivas tiellä (studentský film)
1999 Force majeure (studentský film)
1997 Urpo & Turpo 2
Urpo & Turpo autiolla saarella
Urpo & Turpo haluavat olla rauhassa
Urpo & Turpo jouluvalmisteluissa
Urpo & Turpo kuntoilevat
Urpo & Turpo muuttumisleikissä
Urpo & Turpo ovat rohkeita
Urpo & Turpo salapoliiseina

TV seriály

2010 Kallio (TV seriál)
Syntymäpäivä (E12)
Hyväntekeväisyys (E11)
Jälki (E10)
další epizody (12)
2008 Suojelijat (TV seriál)
Niilo - kultasepän konkurssi (E10)
Noora - mustaa ja valkoista (E09)
Teresa - suojelusenkelin yö (E08)
další epizody (10)
2003 Remontti (TV seriál)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
1999 Pulkkinen (TV seriál)
1996 Urpo & Turpo (TV seriál)

TV pořady

2009 Ne Salmiset (TV pořad)
2006 Joonas (TV pořad)
Ruben (TV pořad)
2005 Jopet-show (TV pořad)
2004 Ruben & Joonas (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
2002 Räsypokka (TV pořad)

Hudební videoklipy

1999 Apocalyptica: Nothing Else Matters (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Kangaroute

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky