foto

Mimoun Oaïssa

  • nar. 11.3.1975 (44 let)
    Maroko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 O sovách a myších
2015 De Masters
2013 De Nieuwe Wereld
2012 Cop vs Killer (TV film)
Maratón
2011 Ďáblův dvojník
2009 Amsterdam
2008 Lekce 21
2007 Kicks
2005 Ráj řízků
2004 Shouf shouf habibi!
2003 Polleke
So Be It
2002 Polonaise (TV film)
2001 De vriendschap
1999 Novellen: De dag, de nacht en het duister
1996 Marrakech (TV film)
Šaty
1994 Andere kant van de tunnel, De

TV seriály

2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
2011 Lijn 32 (TV seriál)
Overspel (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
2003 Najib en Julia (TV seriál)
2002 De enclave (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
Vloer op, De (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
Wet & Waan (TV seriál)
1999 Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
Spangen (TV seriál)

Dokumentární

2007 Allemaal film (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 De Masters

Host

TV pořady

1988 Het Klokhuis (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky