foto

Džó Odagiri

  • nar. 16.2.1976 (43 let)
    Cujama, prefektura Okajama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Life Turned Upside Down: My Dad's an Alcoholic
Lan xin da ju yuan
2018 Ingan, gonggan, sigan geurigo ingan
Room Laundering
Skromní hrdinové
2017 Ernesto
Kaboča to majonézu
白色女孩
2016 Ju o wakasu hodo no acui ai
Oba fensu
Zoku šinja šokudó
2015 Foujita
Gassó
Šinja šokudó
2014 Kawaki
2013 Dai Kuko 2013 (TV film)
Džinrui šikin
Fune o amu
Gozen 3 ji no Muhouchitai
Miseuteo Ko
Present For You 3D
Riaru: kanzen naru kubinagarjú no hi
2011 Kiseki
Mai wei
Poongsangae
2010 Hei no naka no čúgakkó (TV film)
2009 Lang zai ji
Nafukovací panna
Sakura na Hitotachi
2008 Dang kou
Sen
Tamio no shiawase
2007 Sad Vacation
Tenten
Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton
2006 Mushishi
Na houpačce
Pavillion sanshouo
Shinsengumi!! Hijikata Toshizo saigo no ichi-nichi (TV film)
2005 Hazard
Jume no naka e
Maison de Himiko
Operetta tanuki goten
Scrap Heaven
Velká řeka
Šinobi
2004 Kaikyo wo Wataru Violin (TV film)
Krev a kosti
Paččigi!
Pryč z toho světa
Shinkuronishiti
2003 Azumi
Satokibi Batake no Uta
2002 Mokka no koibito
Svetlá budoucnost
2001 I Wish You Were Here: Anata ga koko ni itehošii
Puratonikku sekusu

TV seriály

2019 Džikó keisacu hadžimemašita (TV seriál)
Konkacu no megami no koi no wana (E03)
Čóninki mystery sakka no miššicu sacudžin (E02)
Sóbu no Utamaro (E01)
2018 Cheer Dance (TV seriál)
Iari: Mienai Kao (TV seriál)
Room Laundering (TV seriál)
2016 Džúhan šuttai! (TV seriál)
Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
Půlnoční bistro: Historky z Tokia (TV seriál)
年越しそば、再び (S01E10)
ハムカツ (S01E09)
長芋のソテー (S01E08)
další epizody (10)
2015 Okaši no ie (TV seriál)
2014 Arisu no Toge (TV seriál)
Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Reverse Edge: Ókawabata tanteiša (TV seriál)
S - Saigo no Keikan (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
2012 Kazoku no uta (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
2011 Šinja šokudó 2 (TV seriál)
2010 Atami no Sôsakan (TV seriál)
2009 Boku no imóto (TV seriál)
Šinja šokudó (TV seriál)
2007 Kaette kita džikó keisacu (TV seriál)
2006 Džikó keisacu (TV seriál)
2005 Fukigen na Gene (TV seriál)
2004 Omoinotama nendžu (TV seriál)
2003 Beginner (TV seriál)
Kao (TV seriál)
2002 Satorare (TV seriál)
Tentai Kansoku (TV seriál)
初体験 (TV seriál)
2001 OL Visual Kei 2 (TV seriál)
Shitto no Kaori (TV seriál)
2000 Kamen Raidaa Kuuga (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Aru sendó no hanaši
2009 Sakura na Hitotachi

TV seriály

2007 Kaette kita džikó keisacu (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 白色女孩

Režijní filmografie

Filmy

2019 Aru sendó no hanaši
2009 Sakura na Hitotachi

TV seriály

2007 Kaette kita džikó keisacu (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce