foto

Elisabeth Kaza

  • nar. 9.5.1924
    Kaposvár, Maďarsko
  • zem. 4.1.2004 (79 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 La Piscine de maman
2004 Frères
Korsický případ
Ne quittez pas!
2003 Dans le rouge du couchant
Okno naproti
2001 Bleu le ciel
Malraux, tu m'étonnes !
2000 Mamirolle
Sex oder Liebe? (TV film)
1999 Le monde à l'envers
1998 Cellistin, Die (TV film)
Rives du paradis, Les (TV film)
1996 Encore
1995 Adrien Lesage: Ma fille est impossible (TV film)
Jefferson v Paříži
Les Apprentis
1992 Averills Ankommen
1991 Paprika
1990 Crossing to Freedom (TV film)
Goutte d'or, La (TV film)
The King's Whore
1989 Soeurs du Nord, Les (TV film)
1988 Bernadette
Natalia
Záhadná Lue
1987 Accroche-coeur
Železný válečník
1986 La Barbe-bleue (TV film)
Méthode rose, La (TV film)
1985 L'amour ou presque
1984 Ferrailleurs des lilas, Les (TV film)
Králova bláznovství
La digue (TV film)
Lace (TV film)
Místo činu - Vlny za lodí (TV film)
Rapt, Le (TV film)
1983 A loď pluje
1982 Zlá láska
1981 Ensorcelée, L' (TV film)
1980 Au bon beurre (TV film)
1979 La mémoire courte
Psi
Terre au ventre, La
École est finie, L'
1978 La chanson de Roland
1977 Coeur froid, Le
1976 Celui qui ne te ressemble pas (TV film)
Pan Klein
1975 Růžové poupě
Zvíře
1974 Paul and Michelle
1966 Une femme en blanc se révolte

TV seriály

1999 Chambre n° 13 (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
The Ex-Files (E20)
1994 De legende van de Bokkerijders (TV seriál)
1993 Velké vlny (TV seriál)
Zámek Oliviérů (TV seriál)
1990 Ein Haus in der Toscana (TV seriál)
Gorille, Le (TV seriál)
V comme vengeance (TV seriál)
1989 Le grand secret (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
Miss (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
Härte 10 (TV seriál)
Les brigades du Tigre (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace