foto

Yeong-hak No

  • nar. 1.4.1993 (26 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Seongamdo
2015 Sosoouigyeon
2014 Soligoobsoi
2011 Woori iwooteui beomjoi
2008 Seowooli boinya?

TV seriály

2019 Haechi (TV seriál)
2016 Haneule taeyangi (TV seriál)
Maseuteo : gooksooeui sin (TV seriál)
2015 Bokmyeongeomsa (TV seriál)
Dubeonjjae seumusal (TV seriál)
Jingbirok (TV seriál)
2014 Ilpyundanshim mindeulle (TV seriál)
Teuraiaenggeul (TV seriál)
2013 7Keup kongmuwon (TV seriál)
Boolui yeoshin Jung-Yi (TV seriál)
Hooayoo (TV seriál)
Nae soneul jaba (TV seriál)
Sangeo (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
Daewangwi ggoom (TV seriál)
Sonyeotamjeong bakaesol (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
Insoodaebi (TV seriál)
Jjakpae (TV seriál)
2010 Jaieonteu (TV seriál)
Myeongga (TV seriál)
Rodeu neombeowon (TV seriál)
2009 Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Iljimae (TV seriál)
Sikgaek (TV seriál)
2007 Wangkwa na (TV seriál)
2006 Hwarangjeonsa maru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky