foto

Nailea Norvind

  • nar. 16.2.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Microcastillo
2015 Chronic
2014 Smyčka
2012 Lucía, a co pak
2011 Otra familia, La
1987 Gaby: A True Story

TV seriály

2018 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 1 (S04E01)
2016 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Doce Nombres (S03E10)
2014 Crónica de Castas (TV seriál)
Muchacha italiana viene a casarse (TV seriál)
Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Pán pánů (S02E10)
Pan Juárez (S02E09)
Soucit bestie (S02E08)
další epizody (10)
2013 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Chlapcův pohled (S01E13)
Toho dne (S01E12)
Freud a přízraky (S01E11)
další epizody (13)
2012 Abismo de pasión (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 Para volver a amar (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
Odejmi ode mne tento kalich (S02E03)
Beránek Boží (S02E02)
Co Bůh spojil (S02E01)
2009 Hermanos y detectives (TV seriál)
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
Nespoutaný anděl (TV seriál)
2004 Rebelde (TV seriál)
2002 ¡Vivan los niños! (TV seriál)
2001 Diseñador ambos sexos (TV seriál)
2000 Abrázame muy fuerte (TV seriál)
1999 Amor gitano (TV seriál)
1998 Preciosa (TV seriál)
1990 Cuando llega el amor (TV seriál)
1989 Lo blanco y lo negro (TV seriál)
1988 Encadenados (TV seriál)
1987 Quinceañera (TV seriál)
1986 Pobre juventud (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1984 Guadalupe (TV seriál)
1983 Chispita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky