foto

Max Cavalera

  • nar. 4.8.1969 (47 let)
    Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Příběh heavy metalu (TV seriál)
2008 Global Metal
2005 Sepultura - Live in São Paulo (koncert)
2000 Ozzfest 2000 (koncert)
1997 Sepultura: We Are What We Are (hudební videoklip)
1995 Sepultura: Third World Chaos
1991 Sepultura: Under Siege (Live in Barcelona)

Hudební videoklipy

1998 Soulfly - Bleed (hudební videoklip)
1996 Sepultura - Ratamahatta (hudební videoklip)
Sepultura - Roots Bloody Roots (hudební videoklip)
1994 Sepultura - Refuse/Resist (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

1998 Soulfly - Bleed (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace