foto

Hernán Mendoza

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Instrucciones para Su
2018 Gringo: Zelená pilule
Loca Por El Trabajo
Mirreyes contra Godinez
Sacudete Las Penas
2017 Abriliny dcery
Ayúdame a pasar la noche
Me gusta, pero me asusta
2016 La 4ª Compañía
Plnokrevník
2015 Una Ultima y Nos Vamos
2014 La Dictadura Perfecta
Más negro que la noche
Smyčka
2013 Familia gang
2012 Espacio interior
Lucía, a co pak
2009 Caja negra
2007 Espérame en otro mundo
2003 Zurdo

TV seriály

2019 Bronco, Un Éxito Indomable (TV seriál)
2018 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Matar Bien Para Vivir Mejor (S04E10)
My Way (S04E08)
Los Caminos del Senior (S04E07)
další epizody (8)
2016 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Doce Nombres (S03E10)
Un Fantasma Llamado Molina (S03E08)
Rumores Sobre Un Hombre Muerto (S03E07)
další epizody (8)
2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Pán pánů (S02E10)
Hra na někoho jiného (S02E04)
2013 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Freud a přízraky (S01E11)
Ani Borges ani Pánbůh (S01E10)
Zákony a pravidla (S01E02)
další epizody (4)
2007 Cambio de vida (TV seriál)
2001 Lo que callamos las mujeres (TV seriál)
1998 Tři životy Sofie (TV seriál)
1995 Paloma, La (TV seriál)
1992 Ángeles sin paraíso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky