foto

Cody Walker

  • nar. 13.6.1988 (32 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Cody Beau Walker, jeden z pěti sourozenců Walkerových, se narodil 13. června 1988 v Californii v USA. Nejmladší ze tří synů Paula Walkera III. Kromě své nynější filmové kariéry se živí jako kaskadér.

Kvůli tragickému úmrtí bratra Paula Walkera se Coudy zapojil do natáčení scén pro Fast and Furious 7. Krom něj se do natáčení zapojil také jeho starší bratr Caleb. Kromě již zmíněného filmu se Coudy také účastnil natáčení filmů The Insider a Teens Wanna Know.

Sochorisko

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nejvyšší pocta
2019 Stíny vlků
2016 USS Indianapolis: Boj o přežití
2015 Rychle a zběsile 7

Dokumentární

2018 I Am Paul Walker

Hudební videoklipy

2015 Wiz Khalifa feat. Charlie Puth - See You Again (hudební videoklip) - a.z.