foto

Hoji Fortuna

  • nar. 4.9.1974 (43 let)
    Luanda, Angola
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Isabella
La Vie de Château
Zrno
2016 Masaryk
2015 Wilsonov
2014 In The Morning
2011 Zatímco
2010 Festival of Lights
Viva Riva!
2003 Imortais, Os

TV seriály

2018 McMafia (TV seriál)
2011 Pan Am (TV seriál)
Unscheduled Departure (E08)
2007 Fascínios (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace