foto

Chris Potter

  • nar. 23.8.1960 (58 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Christopher Jay Potter se narodil 23. srpna 1960 v Torontu, v Kanadě. Hrát začal už ve škole, ale nikdy si nepředstavoval, že by se mohl herectvím živit. Pracoval jako burzovní makléř v Evropě a v Kanadě a přitom hrál v divadle. První větší roli získal Potter v seriálu MATERIAL WORLD (1990).

Proslavil se hlavně díky dvěma populárním seriálům. V roce 1991 zazářil jako energický policista v seriálu POLICIE Z PALM BEACH. Jednu z epizod dokonce sám režíroval. Také si zahrál syna Davida Carradina v KUNG FU: LEGENDA POKRAČUJE. Hrál například ve filmech UPŘÍMNÝ DŮM, STRACH, LÁSKA PLNÁ OMYLŮ, SEX TRAFFIC nebo OCHRÁNCE. Chris se věnuje také dabingu, svůj hlas propůjčil Gambitovi v animovaném seriálu X-MEN.

Chris je ženatý a má čtyři děti - Jessie, Quinn, Claire, a Gray. V roce 2001 obdržel newyorskou cenu nezávislého filmu a video festivalu za nejlepšího herce ve filmu ROCKET´S RED GLARE.

Markéta "Cherish" H

Herecká filmografie

Filmy

2015 Angels in the Snow (TV film)
2014 The Good Witch's Wonder (TV film)
2013 The Good Witch's Destiny (TV film)
2012 The Good Witch's Charm (TV film)
2011 A Warrior's Heart
Hodná a zlá čarodějka (TV film)
2010 Dar hodné čarodějky (TV film)
Stepson, The (TV film)
Vánoce na ranči Heartland (TV film)
2009 The Good Witch's Garden (TV film)
2008 Dobrá čarodějka (TV film)
Perfektní asistentka (TV film)
2007 Moje bláznivá sestra (TV film)
2006 Krutá pravda (TV film)
MXŠ: Mimořádně extrémní špión
2005 Ochránce
Příběh Donalda Trumpa (TV film)
2004 Sex Traffic (TV film)
2003 Strach (TV film)
Upřímný dům (TV film)
Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2002 Astronauts (TV film)
2001 Arachnid
Big House, The (TV film)
Harlequin 10 - Hra o čas (TV film)
Láska plná omylů
Největší riziko (TV film)
2000 Rocket's Red Glare
1992 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV film)

TV seriály

2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Podvedený (S07E15)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
I'm Wide Awake, It's Morning (S02E19)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hlava (S05E25)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2001 Queer as Folk (TV seriál)
The Ties That Bind (S01E15)
A Change of Heart (S01E14)
Very Stupid People (S01E13)
další epizody (10)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
Now Approaching... The Line (S01E05)
Will a Grace (TV seriál)
To přebolí (S02E16)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 X-Men (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Material World (TV seriál)

Dokumentární

2007 Hurikán na povel (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace