foto

Olga Pakalovic

  • nar. 8.11.1978 (41 let)
    Záhřeb, Chorvatsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 General
2018 Igram, sem
2017 Lavina
Záhada Zeleného kopce
2016 Ministerstvo lásky
2012 Halimina cesta
2011 Koko i duhovi
2008 Gledaj me
2007 Moram spavat', andjele
Zazpívejte nějaký lovesong
2006 Libertas
2003 Doktor ludosti
2002 Persona
Slušné mrtvé dívky
2001 Nigredo
2000 Je li jasno prijatelju?
1993 Vrijeme za...

TV seriály

2019 Drugo ime ljubavi (TV seriál)
2017 Čista ljubav (TV seriál)
2016 Novine (TV seriál)
2008 Mamutica (TV seriál)
Stipe u gostima (TV seriál)
2006 Odmori se, zasluzio si (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)
Bumerang (TV seriál)
2002 Novo doba (TV seriál)
1997 Olujne tisine 1895-1995 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Persona

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky