foto

Esa-Matti Long

  • nar. 1969
    Mikkeli, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Tunarit
2009 Tuntematon sotilas (TV film)
2001 Ampiaispaini
2000 Kuningas Hidas
1999 Suuri peli, korkeat panokset (TV film)
1998 Vastanaineet
1997 Jäänmurtaja
Kaken pesula
Kersantin kunnia (TV film)

TV seriály

2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Sorjonen (TV seriál)
Verenneito 1/2 (S02E07)
2012 Roba (TV seriál)
Aseistettu ja vaarallinen (S01E02)
Ei mitään salattavaa (S01E01)
2011 Virta (TV seriál)
Outo hedelmä 2/2 (E02)
Outo hedelmä 1/2 (E01)
Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Uudet vaatteet (S01E05)
Tilaisuus tekee miehen (S01E04)
Morsian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2008 Morsian (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Tuotto-odotuksia (E10)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kasvottomat (S03E04)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1999 Angela ja ajan tuulet (TV seriál)
Ihana mies (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1997 Tähtilampun alla (TV seriál)
1996 Sergein totuus (TV seriál)

Dokumentární

1998 Unelmoija ja unikansa

Host

TV pořady

2009 Salatut elämät 10 v (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace