foto

Jeff Pangman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rozlučka se svobodou
Step Dogs
Zvrácená sestrička
2011 Tváře v davu
2009 Held Hostage (TV film)
Pulling (TV film)
2008 Bitten
2007 Co život dal a vzal (TV film)
Yard Sale, The (TV film)
2006 Cheaters' Club (TV film)
2004 Pravidla lásky (TV film)

TV seriály

2017 Muž hledá ženu (TV seriál)
Shrimp (S03E05)
2016 Muž hledá ženu (TV seriál)
Eel (S02E09)
Honey (S02E06)
Card (S02E05)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Stain (S01E07)
Sizzurp (S01E05)
Lizard (S01E01)
Agresivní virus (TV seriál)
Occido Lumen (S02E12)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
There's Bo Place Like Home (S03E07)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Call Me Fitz (TV seriál)
The Totally Legitimate Death of Meghan Fitzpatrick (S03E07)
2011 Good Dog (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Half a World Away (S02E07)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
V potu tváře (S01E07)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál)
Malý zelený mužík (S03E12)
Brána do páté dimenze (S03E11)
2005 Bod G (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Hvězdy týmu (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Ties That Bind (S01E08)

Dokumentární

2006 Skutečné místo činu (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky