foto

Sylvia Beach

  • nar. 14.3.1887
    Baltimore, Maryland, USA
  • zem. 5.10.1962 (75 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 In Bed with Ulysses - a.z.
2010 Vrcholná éra Paříže: Zrod modernosti (TV film) - a.z.
2003 Portrait of a Bookstore as an Old Man - a.z.
1996 Paris Was a Woman - a.z.
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace