foto

June Whitfield

  • nar. 11.11.1925
    Streatham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.12.2018 (93 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Naprosto dokonalé
2015 Jablečné víno s Rozárkou (TV film)
2007 Bořek na stavbě: Scrambler záchranář (TV film)
1992 Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!

TV seriály

2015 Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
Calm Before the Storm (E09)
2014 Boomers (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Klub letců (S16E04)
2013 Topsy a Tim (TV seriál)
2012 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Olympics (S06E03)
Job (S06E02)
2011 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Identity (S06E01)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rapsodie z Midsomeru (S08E08)
2004 Naprosto dokonalé (TV seriál)
White Box (S05E09)
2003 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Cold Turkey (S05E08)
Exploitin' (S05E07)
Schmoozin' (S05E06)
další epizody (7)
2002 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Gay (S04E07)
2001 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Menopause (S04E06)
Small Opening (S04E05)
Donkey (S04E04)
další epizody (6)
1998 Přátelé (TV seriál)
Rossova svatba 2. část (S04E24)
1996 Naprosto dokonalé (TV seriál)
The Last Shout: Part 2 (S03E08)
The Last Shout: Part 1 (S03E07)
Konec (S03E06)
další epizody (8)
1994 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Jak jsem přišla na svět (S02E06)
Bída (S02E05)
Nejlepší přátelé (S02E04)
další epizody (5)
1992 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Módní magazín (S01E06)
Narozeniny (S01E05)
Vědecká prezentace (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2012 Die wahre Miss Marple - Der kuriose Fall Margaret Rutherford (TV film)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace