foto

Sam Saletta

  • nar. 1.10.1984 (34 let)
    Stillwater, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Irům štěstí přeje (TV film)
1999 Dreamers
1998 Dva na jednoho
Lásky z L.A.
Táta z billboardu
1997 Tag
Vánoční koleda
1996 Henry: Portrait of a Serial Killer, Part 2
1994 Malí uličníci

TV seriály

2003 Pohotovost (TV seriál)
Mladík, který spadl z nebe (S09E15)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
1999 Rocket Power (TV seriál)
Třída číslo 402 (TV seriál)
1997 Přestávka (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Not Necessarily the Election (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Tough Target (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2005 Rock and R.O.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace