foto

Petra Němcová

  • nar. 24.6.1979 (40 let)
    Karviná, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Naprosto úžasný

Dokumentární

2012 Russian Winter, The
2008 Hotel Gramercy Park
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Petry Němcové (S02E02)
2003 Tribeca Film Festival Presents (TV film)
1989 Primetime Live (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Barrandovský Silvestr 2014 (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
Česká Miss 2008 (TV pořad)
2006 MTV Video Music Awards 2006 (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Howard Stern on Demand (TV pořad)
Show Tyry Banksové (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
Móda a rock (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Dateline NBC (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1987 Weekend Today (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky