foto

Oscar Gale

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dark Meridian
2016 Plaquemines
The Passion (TV film)
2015 Divoká dvojka
Hazardní hráči
Nesmrtelný
2014 Category 5 (TV film)
Novice, The (TV film)
Tammy
22 Jump Street
2013 Heebie Jeebies (TV film)
Závod s časem
Zpátky do ringu
2012 American Horror House (TV film)
Freelancers
Zabít tiše

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
Pig (S02E07)
2014 Constantine (TV seriál)
The Devil's Vinyl (E03)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
2010 Memphis Beat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace