foto

Cem Emüler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 SüperTürk

TV seriály

2016 Aşk Laftan Anlamaz (TV seriál)
2014 Kertenkele (TV seriál)
2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (TV seriál)
Pilot Bölüm (S01E01)
2007 OKS Anneleri (TV seriál)
2004 Kadın İsterse (TV seriál)
2002 En Son Babalar Duyar (TV seriál)
Çocuklar Duymasın (TV seriál)
1999 Ayrılsak da Beraberiz (TV seriál)
1998 Sonbahar Kadınları (TV seriál)

Dokumentární

2016 Being George Clooney

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky